ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός μετά από τροχαίο ο Γιώργος Θεοδώρου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός μετά από τροχαίο ο Γιώργος Θεοδώρου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 20:45 το βράδυ της Πέμπτης 18/06, στην Λεμεσό με θύμα τον 85χρονο Γιώργο Θεοδώρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20:45 το βράδυ (18/06), ο 85χρονος, ενώ κινείτο πεζός και συγκεκριμένα έξω από τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού,

όχημα τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε.

To όχημα οδηγούσε 21χρονος με συνοδηγό συνομήλικό του.

Στον 21χρονο οδηγό του οχήματος, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης και νάρκωτεστ, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Εναντίον του οδηγού, αλλά και του επίσης 21χρονου συνοδηγού του οχήματος, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά το τροχαίο ο 85χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE