ΕΛΛΑΔΑ: Ανησυχία για τα 24 νέα κρούσματα - Νέος θάνατος

ΕΛΛΑΔΑ: Ανησυχία για τα 24 νέα κρούσματα - Νέος θάνατος

Ένας θάνατος και 24 νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Πέμπτη.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3227, εκ των οποίων το 55,0% άνδρες αφορά άνδρες. 703 (21,8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1804 (55.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δέκα άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών. Τρεις (30,0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 80,0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 117 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Συνολικά στη χώρα έχουν καταγραφεί 188 θάνατοι. 58 (30,9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95,7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE