Συνάντηση του Αιγυπτίου Προέδρου Αλ Σίσι με τον Έλληνα ΥΠΕΞ Ν. Δένδια σήμερα στο Κάιρο

Συνάντηση του Αιγυπτίου Προέδρου Αλ Σίσι με τον Έλληνα ΥΠΕΞ Ν. Δένδια σήμερα στο Κάιρο

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας είχε σήμερα συνάντηση με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, στο Κάιρο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, η οποία διήρκεσε μία ώρα, ήταν οι ισχυροί δεσμοί Ελλάδας και Αιγύπτου και η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών.
 
Η συνάντηση κρίνεται σημαντική καθώς ο Αιγύπτιος ηγέτης δεν συναντά συχνά Υπουργούς Εξωτερικών και θεωρείται ότι αυτό αποδεικνύει τις άριστες σχέσεις των δύο χωρών.
 
Αμέσως μετά, ο κ. Δένδιας είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι.
 
Αυτήν την ώρα, πραγματοποιείται η συνάντηση των διευρυμένων αντιπροσωπειών των δύο χωρών. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE