Κ. ΚΟΥΣΙΟΣ: 'Προσωπικές και ατεκμηρίωτες επιθέσεις του ΑΚΕΛ κατά του Υπ. Εξωτερικών'

Κ. ΚΟΥΣΙΟΣ: 'Προσωπικές και ατεκμηρίωτες επιθέσεις του ΑΚΕΛ κατά του Υπ. Εξωτερικών'

Για προσωπικές και ατεκμηρίωτες επιθέσεις του ΑΚΕΛ κατά του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη κάνει λόγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, σημειώνοντας παράλληλα ότι το κόμμα της αντιπολίτευσης «ξεχνά» να αναδείξει και να ασκήσει κριτική στην επεκτατική πολιτική της Τουρκίας έναντι της Κύπρου.

«Παρακολουθούμε τις σχεδόν καθημερινές προσωπικές και ατεκμηρίωτες επιθέσεις του ΑΚΕΛ κατά του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, καθώς και τις επιθέσεις στην εξωτερική πολιτική που ασκεί η Κυπριακή Δημοκρατία», αναφέρεται σε γραπτή απάντηση του κ. Κούσιου στο ΑΚΕΛ, σύμφωνα με ανακοίνωση τς Προεδρίας.

«Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να ακολουθήσει την οδό της αντιπαράθεσης και του μηδενισμού που επέλεξε το ΑΚΕΛ», σημειώνει.

Ειδικότερα, συνεχίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, «σε στιγμές, όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα, προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι η αντιμετώπιση των τουρκικών παραβιάσεων της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, και του αποσταθεροποιητικού ρόλου των ενεργειών της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

«Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους αυτούς πράττοντας κάθε τι δυνατόν για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κυπριακού λαού», επισημαίνει.

«Είναι πάντως άξιο αναφοράς ότι μέσα από τις καθημερινές ανακοινώσεις του ΑΚΕΛ στις οποίες κυριαρχούν οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών, το κόμμα της αντιπολίτευσης «ξεχνά» να αναδείξει και να ασκήσει κριτική στην επεκτατική πολιτική της Τουρκίας έναντι της Κύπρου», καταλήγει ο κ. Κούσιος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE