Η συμφωνία Σταύρου και Σταυρή για το μεγάλο έπαθλο

Η συμφωνία Σταύρου και Σταυρή για το μεγάλο έπαθλο

Οι Σταύρος Γεωργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης διαγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό του MasterChef με απόλυτο στόχο τον τίτλο και φυσικά το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης , κατά τη διάρκεια της δεύτερης δοκιμασίας του τελικού, αποκάλυψε πως με τον Σταύρο Γεωργίου έχουν κάνει συμφωνία για το έπαθλο και όπως χαρακτηριστικά είπε «Έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον Σταυρή για τα 50 χιλιάρικα. Νικητής, δεύτερος, κάτι θα γίνει, φίλοι είμαστε και κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλον».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE