ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανάρρωσαν 4.417.386 εκ. παγκοσμίως - Μόνο 2% των ενεργών περιστατικών είναι σοβαρά

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανάρρωσαν 4.417.386 εκ. παγκοσμίως - Μόνο 2% των ενεργών περιστατικών είναι σοβαρά

Ελπιδοφόρα τα στοιχεία, που διαφαίνονται στη μάχη κατά της πανδημίας, αφού με βάση την καταμέτρηση της ιστοσελίδας worldometer οι άνθρωποι που έχουν αναρρώσει πλήρως από τον ιό SARS-CoV-2 παγκοσμίως αγγίζουν τα 4.417.386 εκατομμύρια, ενώ μόνο το 2% των ενεργών περιστατικών βρίσκεται σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση.


Με βάση τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση της ιστοσελίδας worldometer, τα κρούσματα κορωνοϊού παγκοσμίως έχουν ανέλθει στα 8.406,655, με τους θανάτους να ανέρχονται σε 451.429.

Εξάλλου, το 98% των ενεργών περιστατικών παρουσιάζει ήπια συμπτωματολογία, ενώ το υπόλοιπο 2% βρίσκεται σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση.
 
Στην πρώτη θέση με βάση τον αριθμό των κρουσμάτων βρίσκονται οι ΗΠΑ με 2.234.471 συνολικά κρούσματα και 119.941 θανάτους.
 
Δεύτερη και πρώτη μεταξύ των χωρών της Νότιας Αμερικής, η Βραζιλία με 960.309 κρούσματα και 46.665 θανάτους.

Η Ρωσία βρίσκεται στην τρίτη θέση με τα συνολικά κρούσματα να ανέρχονται σε 553.301 όμως οι θάνατοι είναι μόνο 7.478.

Στην τέταρτη θέση η Ινδία με 367.264 συνολικά κρούσματα και 12.262 θανάτους.
 
Ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο με 299.251 συνολικά κρούσματα και 42.153 θανάτους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο Λήδρα Πάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δυο ηγετών μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE