Οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Ρωσίας συζήτησαν για Κυπριακό, Ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη

Οι ΥΠΕΞ Κύπρου-Ρωσίας συζήτησαν για Κυπριακό, Ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη

Για Κυπριακό, Ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη συζήτησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Ρωσίας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης συζήτησε διμερή θέματα, το Κυπριακό, καθώς και περιφερειακά ζητήματα με επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Λιβύη, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, το απόγευμα της Τετάρτης 17/06. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE