ΣΥΝ. ΤΥΠΟΥ: Τα πέντε νέα σχέδια στήριξης – Απαγόρευση απολύσεων, μειώσεων και πέραν του 25% η μείωση κύκλου εργασιών (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΝ. ΤΥΠΟΥ: Τα πέντε νέα σχέδια στήριξης – Απαγόρευση απολύσεων, μειώσεων και πέραν του 25% η μείωση κύκλου εργασιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε η Κοινή Συνέντευξη Τύπου της Υπουργού Εργασίας και του Υπουργού Οικονομικών, αναφορικά με το νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας.

Η συνέντευξη τύπου έλαβε χώρα μετά την ολοκλήρωση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Αρχικά, ο Υπουργός Οικονομικών έκανε μία ανασκόπηση των προηγούμενων μέτρων στήριξης της οικονομίας

Ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης ανακοίνωσε πέντε νέα πιο στοχευμένα σχέδια. Η εφαρμογή τους θα διέπεται από πιο αυστηρό πλαίσιο ελέγχου για να αποτραπούν τυχών καταχρήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline…

The post ΣΥΝ. ΤΥΠΟΥ: Τα πέντε νέα σχέδια στήριξης – Απαγόρευση απολύσεων, μειώσεων και πέραν του 25% η μείωση κύκλου εργασιών (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE