ΑΗΚ: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

ΑΗΚ: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Σε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Λευκωσίας προχώρησε από το πρωί της Τετάρτης (17/6) η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, για εργασίες που αφορούσαν κυρίως αναβάθμιση του δικτύου.

 Συγκεκριμένα, τόσο στο χωριό Άγιοι Τριμιθιάς όσο και στην Αγλαντζιά, υπήρξε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος.

Στην πρώτη περίπτωση η ηλεκτροδότηση διακόπηκε στις 08:00 και επανήλθε στις 10:10, ενώ στην δεύτερη ξεκίνησε στις 8:30 και επανήλθε στις 11:30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι ενημερώθηκαν με προσωπικό μήνυμα από την ΑΗΚ και ως εκ τούτου ήταν ενήμεροι για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος.

Οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα συνεχιστούν το πρωί της Πέμπτης (17/6) στη Λευκωσία και συγκεκριμένα σε Λυθροδόντα (08:00 – 14:00), Στρόβολο (ενορία Αγ. Βασιλείου, 09:00 – 12:00), Λακατάμεια (περιοχή κολυμβητηρίου – 08:30 -11:30) και στην περιοχή της Αμερικάνικης Ακαδημίας (07:00 – 09:00).

Άντρος Ιωάννου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE