Η τελευταία ειδική αποστολή

Η τελευταία ειδική αποστολή

O στόχος της πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου έχει επιτευχθεί και άπαντες στην ομάδα ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ που θα γίνει στις 20 Μαίου.

Δεν ήταν εύκολο για την ΑΕΛ να κρατηθεί σε καλή κατάσταση μέσα από την αδιάφορη διαδικασία της συμμετοχής στο δεύτερο γκρουπ και γίνεται ακόμα πιο σημαντική η επιτυχία αν ληφθεί υπόψη και η συγκεκριμένη παράμετρος. Έχει ακόμα ένα μήνα προσμονής μπροστά της η ομάδα της Λεμεσού μέχρι τον τελικό και υποχρεούται να βρει τον τρόπο να κρατηθεί σε καλή κατάσταση.

Θα είναι η τελευταία φετινή ειδική αποστολή για την ΑΕΛ που έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα με μόνιμη τριβή στον πρωταθλητισμό και με πολύ μεγαλύτερο ρόστερ.

Είναι πάντως όλοι προσηλωμένοι στο στόχο τους και ελπίζουν ότι το βράδυ της 20ης Μαίου θα είναι μέρα γιορτής και πανηγυρισμών για κατάκτηση του κυπέλλου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.