ΠΑΦΟΣ: Τους κατήγγειλε η εργοδότριά τους για πλαστογράφηση επιταγής

ΠΑΦΟΣ: Τους κατήγγειλε η εργοδότριά τους για πλαστογράφηση επιταγής

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής από υπάλληλο, πλαστογραφίας, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 29 ετών μόνιμων κατοίκων Κύπρου οι οποίοι ήταν υπάλληλοι σε εταιρεία και εργάζονταν σε εστιατόριο.

Τα δύο πρόσωπα, σύμφωνα με την καταγγελία της 61χρονης Βρετανίδας ιδιοκτήτριας του εστιατορίου, της απέσπασαν από το μπλοκ των επιταγών της, επιταγή, την οποία αφού την πλαστογράφησαν την εξαργύρωσαν σε τράπεζα για τον χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ.

Τα δύο πρόσωπα αναζητήθηκαν χωρίς ωστόσο να έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE