«Καίγεται» η περίπτωση Γκουρκίφ στον Ολυμπιακό

«Καίγεται» η περίπτωση Γκουρκίφ στον Ολυμπιακό

Ένας παίκτης του οποίου το όνομα είχε ακουστεί έντονα, ειδικότερα από... Γαλλία μεριά, φαίνεται ότι έχει ήδη «καεί» για τον Ολυμπιακό καθώς ο Γιοάν Γκουρκίφ -περί ου ο λόγος- είναι νοκ-άουτ λόγω νέου τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος οργανωτής αντιμετωπίζει για ακόμα μια φορά πρόβλημα στους προσαγωγούς και όχι μόνο θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί ξανά φέτος, αλλά η επιστροφή του υπολογίζεται τον Ιούλιο.
Βάσει του γενικότερου βεβαρυμένου ιατρικού του ιστορικού, αλλά και σε συνδυασμό με το ότι το συμβόλαιό του μόνο χαμηλό δεν είναι, καθιστά την περίπτωσή του ασύμφορη και με μεγάλο ποσοστό ρίσκου ως προς την επιτυχία της και θεωρείται απίθανο να ασχοληθεί σοβαρά με τον άσο της Λιόν.

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE