13 νέα κρούσματα και ένας θάνατος από κορωνοϊό στην Ελλάδα

13 νέα κρούσματα και ένας θάνατος από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Την ταυτοποίηση 13 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, καταγράφηκε ένας ακόμα θάνατος, με τον συνολικό αριθμό των θανόντων στη χώρα από κορωνοϊό να ανέρχεται σε 184.

Ο συνολικός αριθμός των ταυτοποιημένων κρουσμάτων είναι 3.134, εκ των οποίων το 55,2% αφορά άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, τα 697 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 1.781 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας 13 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 74 έτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE