Τουρκικά κουραφέξαλα τα περί εισβολής στην Ελλάδα – Το προφίλ του δημοσιογράφου που το αποκάλυψε -VIDEO

Τουρκικά κουραφέξαλα τα περί εισβολής στην Ελλάδα – Το προφίλ του δημοσιογράφου που το αποκάλυψε -VIDEO

«Τουρκικά κουραφέξαλα»…

Πρόκειται για θέση που εκφράστηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής Themaτοφύλακας που μεταδίδεται καθημερινά (16:00) χάρη στη συνεργασία του ThemaOnline και του Vouli.TV.

Το σχόλιο, ασφαλώς, ήταν για την αποκάλυψη ιστοσελίδας περί σχεδίου εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο πολιτικός συντάκτης του ThemaOnline Γιώργος Τάττης, σχολίασε την είδηση, ενώ μετέφερε στους τηλεθεατές τον απόηχο της αποκάλυψης.

Αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που αποδίδουν το επίμαχο δημοσίευμα σε ψυχολογική επιχείρηση που έχει ως στόχο «να τρομοκρατήσει» και να «δημιουργήσει εντυπώσεις».

Δείτε την ανάλυση που έγινε στην περιεκτική ενημερωτική εκπομπή Themaτοφύλακας:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE