Ο κόουτς που οδήγησε την Ομόνοια στο έβδομο πρωτάθλημα

Ο κόουτς που οδήγησε την Ομόνοια στο έβδομο πρωτάθλημα

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Ο Βούλγαρος τεχνικός, Γαβριήλ Στογιανόφ, βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 1976-1977 και την οδήγησε στο έβδομο πρωτάθλημα της ιστορία της.

Το καλοκαίρι του 1976 η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε την πορεία της στη σεζόν από τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όπου αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ με συνολικό σκορ 1-3. Επίσης, η πορεία στο κύπελλο Κύπρου σταμάτησε στο Β’ γύρο.

Τη χρονιά εκείνη η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε το πρωτάθλημα με 54 βαθμούς, τρεις μπροστά από τον ΑΠΟΕΛ. Για το «τριφύλλι» ήταν μια πολύ παραγωγική περίοδος αφού πέτυχε 88 γκολ και δέχθηκε μόνο 20 σε 30 αγώνες, στους οποίους μέτρησε 26 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ο Στογιανόφ αποτέλεσε συνέχεια της επιτυχημένης παράδοσης που είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ με τη Βουλγάρικη σχολή, προπονητών προσθέτοντας άλλο ένα τίτλο στην τροπαιοθήκη της ομάδας».

The post Ο κόουτς που οδήγησε την Ομόνοια στο έβδομο πρωτάθλημα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE