Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία Κυπριακού καναλιού με το MEGA – Εδώ θα βλέπουμε τις αγαπημένες σειρές

Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία Κυπριακού καναλιού με το MEGA – Εδώ θα βλέπουμε τις αγαπημένες σειρές

Από τον Φεβρουάριο ξεκίνησε η επαναλειτουργία του MEGA στην Ελλάδα, ωστόσο στην Κύπρο ακόμα δεν το παρακολουθούμε.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Σύμφωνα με πληροφορίες το Sigma είναι ένα βήμα πριν εξασφαλίσει συνεργασία με το μεγάλο κανάλι για προβολή αγαπημένων σειρών από το αρχείο του σταθμού, όπως Στο Παρά Πέντε, Πενήντα Πενήντα Ευτυχισμένοι μαζί κ.α.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Άλλωστε εδώ και περίπου ένα μήνα βλέπουμε την συνεργασία των δυο καναλιών με τις εκπομπές «Στο σπίτι» που προβάλλονται κάθε Σάββατο βράδυ, όπου σε κάθε εκπομπή παρακολουθούμε ένα διαφορετικό αγαπημένο καλλιτέχνη. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.