ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο ασθενείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο ασθενείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Δύο μόνο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται εδώ και μερικές μέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Η κατάσταση της υγείας των δύο ασθενών, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι καλή.

Τη Δευτέρα (15/6) θα πραγματοποιηθεί στους δύο ασθενείς τεστ κορωνοϊού και σε περίπτωση που είναι αρνητικά τότε θα επαναληφθούν την Τρίτη (16/6) και εάν τα αποτελέσματα είναι και πάλι αρνητικά τότε θα προγραμματιστούν τα εξιτήρια τους.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου, όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 150 εισαγωγές και δόθηκαν 133 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Σήμερα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται δέκα άτομα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE