Δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά μιας και έρχεται Κύπρο για να συνεχίσει την καριέρα του – Αιτήθηκε άδεια

Δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά μιας και έρχεται Κύπρο για να συνεχίσει την καριέρα του – Αιτήθηκε άδεια

Να μην αγωνιστεί ξανά ως τις 30 Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιό του, φέρεται να ζήτησε ο Κώστας Αποστολάκης από τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός δεξιός μπακ έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο ενεργοποιείται από την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη “Sportday” ο Αποστολάκης αιτήθηκε άδεια από τον Παναθηναϊκό για να μην αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι η κυπριακή ομάδα έχει ζητήσει από τον παίκτη να βρίσκεται στη Μεγαλόνησο στις 4 Ιουλίου για την έναρξη της προετοιμασίας. Στο Τριφύλλι πάντως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα κάνουν δεκτό το αίτημά του.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά μιας και έρχεται Κύπρο για να συνεχίσει την καριέρα του – Αιτήθηκε άδεια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE