Η Τσέλσι έριξε εφτάρα (!) στην ΚΠΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Τσέλσι έριξε εφτάρα (!) στην ΚΠΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Φουριόζα» ενόψει της επανέναρξης της Premier League δείχνει η Τσέλσι, η οποία νίκησε 7-1 την ΚΠΡ σε φιλικό στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Τσέλσι, λίγες ημέρες πριν από την επανέναρξη της Premier League, στο πλαίσιο της οποίας η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άστον Βίλα (Κυριακή 21/6, 18:15).

Οι Μπλε διέλυσαν με 7-1 (!) την ΚΠΡ (ομάδα της Championship) σε φιλικό που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ (έχει αφήσει οριστικά πίσω τον σοβαρότατο τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα) και Μπίλι Γκίλμουρ να σκοράρουν έκαστος από δύο γκολ.

Μέισον Μάουντ, Γουίλιαν και Ολιβιέ Ζιρού πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ των Μπλε, οι οποίοι στο πρώτο τους φιλικό, το οποίο είχε διεξαχθεί στο προπονητικό τους κέντρο, είχαν επικρατήσει της Ρέντινγκ με 1-0.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Η Τσέλσι έριξε εφτάρα (!) στην ΚΠΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE