ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα- Νεκρός 64χρονος

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα- Νεκρός 64χρονος

Την τελευταία του πνοή στη μάχη για το μεροκάματο άφησε το απόγευμα του Σαββατου 13/6, 64χρονος άντρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 18:30 όταν ο άτυχος αλλοδαπός εργάτης που ασχολείτο με την εγκατάσταση κλιματιστικού στο χωρίο της Δερύνειας, υπό συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος τριών περίπου μέτρων.

Ο 64χρονος δυστυχώς χτύπησε στο έδαφος με το κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Τα αίτια του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος διερευνά ο τοπικός αστυνομικός σταθμός σε συνεργασία με το Τμ. Επιθεώρησης Εργασίας.

Οι συγγενείς του στη Βουλγαρία έχουν ενημερωθεί για το τραγικό περιστατικό επιβεβαίωσε στο ThemaOnline ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αντρέας Κωνσταντίνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top