ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα- Νεκρός 64χρονος

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα- Νεκρός 64χρονος

Την τελευταία του πνοή στη μάχη για το μεροκάματο άφησε το απόγευμα του Σαββατου 13/6, 64χρονος άντρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ήταν γύρω στις 18:30 όταν ο άτυχος αλλοδαπός εργάτης που ασχολείτο με την εγκατάσταση κλιματιστικού στο χωρίο της Δερύνειας, υπό συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος τριών περίπου μέτρων.

Ο 64χρονος δυστυχώς χτύπησε στο έδαφος με το κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Τα αίτια του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος διερευνά ο τοπικός αστυνομικός σταθμός σε συνεργασία με το Τμ. Επιθεώρησης Εργασίας.

Οι συγγενείς του στη Βουλγαρία έχουν ενημερωθεί για το τραγικό περιστατικό επιβεβαίωσε στο ThemaOnline ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αντρέας Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE