Αποβολή-σκάνδαλο μέσω VAR! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποβολή-σκάνδαλο μέσω VAR! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διαιτητής Χάρτμαν καταλόγισε πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντέντρικ Μπογιάτα της Χέρτα για ανύπαρκτο μαρκάρισμα εκτός περιοχής και παρά το ότι άλλαξε την απόφαση σε απλό φάουλ, δεν πήρε πίσω την αποβολή του Βέλγου.

Μια φάση που θα σηκώσει τεράστια συζήτηση στον απόηχο της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga σημειώθηκε στο Χέρτα-Άιντραχτ. Πρωταγωνιστής ο Ντέντρικ Μπογιάτα ή μάλλον… ο διαιτητής Χάρτμαν, ο οποίος απέβαλε μάλλον άδικα τον Βέλγο με δεύτερη κίτρινη κάρτα λίγο πριν το ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, ο Μπας Ντοστ ανατράπηκε μόνος του εκτός περιοχής, αλλά ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Χέρτα. Η ειδοποίηση από το VAR ήρθε άμεσα, ο ίδιος τσέκαρε τη φάση και παρά το γεγονός πως αναίρεσε το πέναλτι και έδωσε απλό φάουλ στο ημικύκλιο, διατήρησε την απόφαση του να αποβάλλει τον Μπογιάτα, αφήνοντας τη Χέρτα με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο.

gazzetta.gr

The post Αποβολή-σκάνδαλο μέσω VAR! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE