ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Γλυκοκοιτάζει» κι άλλον από Γουλβς ο Κλοπ!

«Γλυκοκοιτάζει» κι άλλον από Γουλβς ο Κλοπ!

Εκτός από τον Ανταμά Τραορέ, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει τσεκάρει και άλλον παίκτη της Γουλβς ως πιθανό μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ.

Γνωστή η εκτίμηση που τρέφουν ο Γιούργκεν Κλοπ και η Λίβερπουλ για τον Ανταμά Τραορέ, αλλά ο Ισπανός με καταγωγή από το Μάλι εξτρέμ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Γουλβς που απασχολεί τους Κόκκινους.

Ο Ρούμπεν Νέβες, ο οποίος έχει κλέψει την παράσταση με την δουλειά του στην μεσαία γραμμή της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας της Λίβερπουλ για τα χαφ.

Ο Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ δεν έχει ακόμα ανανεώσει (το συμβόλαιο του λήγει το 2021), ο Ναμπί Κεϊτά δεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί και ο 23χρονος Πορτογάλος, παρ’ ότι κοστολογείται στα 55 εκατομμύρια ευρώ, αρέσει πολύ στον Γερμανό τεχνικό.

Για την… χρηματοδότηση της πιθανής απόκτησης του, η Λίβερπουλ ενδέχεται να παραχωρήσει παίκτες όπως οι Τσερντάν Σακίρι, Ντιβόκ Οριγκί, Ντέγιαν Λόβρεν και Μάρκο Γκρούγιτς, οι οποίοι βρίσκονται στην… πόρτα εξόδου του «Άνφιλντ».

gazzetta.gr

The post «Γλυκοκοιτάζει» κι άλλον από Γουλβς ο Κλοπ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top