ΕΛΛΑΔΑ-Επίθεση με βιτριόλι: Παρουσιάστηκε ως Ελληνοαμερικανίδα η 35χρονη στον οδηγό ταξί

ΕΛΛΑΔΑ-Επίθεση με βιτριόλι: Παρουσιάστηκε ως Ελληνοαμερικανίδα η 35χρονη στον οδηγό ταξί

Ως Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστηκε στον οδηγό ταξί, η 35χρονη η οποία θεωρείται και η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα με βιτριόλι.

Σύμφωνα με τον οδηγό ταξί η 35χρονη ζήτησε ταξί δυο μέρες. Την μια μάλιστα ήταν οπως φαίνεται για να κάνει την πρόβα τζενεράλε για την επίθεση εναντίον της Ιωάννας και η επόμενη ήταν η μέρα της επίθεσης.

Οπως αναφέρει ο οδηγός ταξί η 35 χρονη παρουσιάστηκε ως Ελληνοαμερικανίδα «Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου» από το Μέτς στην Καλλιθέα , η οποία οπως είχε πει στον οδηγό ταξί είχε τρια ραντεβού για συνεντεύξεις και του ζήτησε να την περιμένει.

Οταν της ζήτησε τον αριθμό του κινητού της, η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν έχει ελληνικό αριθμό και ότι ο μόνος αριθμός που είχε είναι αμερικάνικος τον οποίο δεν είχε ενεργοποιήσει.

Ο οδηγός ταξί μίλησε για τη μέρα της επίθεσης αναφέροτνας ότι «Στις 9:25 εμφανίστηκε και μου είπε “περίμενε εδώ, δεν θα αργήσω” και να την χρεώσω κανονικά. Έφυγε προς απέναντι, την πλευρά της Αγίας Ελεούσας και εξαφανίστηκε. Έμφανίστηκε σύντομα ύστερα από δέκα λεπτά με ένα τέταρτο το πολύ τρέχοντας. Μπήκε στο πίσω κάθισμα πίσω από μένα. Τη ρώτησα πού πηγαίνουμε, άργησε λίγο να απαντήσει και μου είπε “Στο Μέτς, όπως και χθες...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.