Που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου; Η προκήρυξη λέει ΓΣΖ

Που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου; Η προκήρυξη λέει ΓΣΖ

ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο.

Αυτό που συζητείται, είναι που θα διεξαχθεί ο τελικός. Η προκήρυξη αναφέρει:

4.2  Ο Τελικός Κυπέλλου Κύπρου θα διεξάγεται ως εξής:

Αν έχουν την έδρα τους:
(α)           ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διεξάγεται στο Γ.Σ.Π.

(β)           ΛΕΜΕΣΟ: Ο αγώνας διεξάγεται στο ΤΣΙΡΕΙΟ.

(γ)           ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΛΕΜΕΣΟ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Νέο Γ.Σ.Ζ ή σε άλλο Στάδιο αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΠ.

(δ)           ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο αγώνας διεξάγεται στο ΤΣΙΡΕΙΟ Στάδιο ή σε άλλο Στάδιο αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

(ε)           ΛΑΡΝΑΚΑ – ΛΕΜΕΣΟ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Γ.Σ.Π ή σε άλλο στάδιο αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

(στ)         ΠΑΦΟ – ΛΕΜΕΣΟ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Γ.Σ.Π, ύστερα από απόφαση του
                Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ ή σε άλλο Στάδιο, αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

(ζ)            ΠΑΦΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Γ.Σ.Π, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ ή σε άλλο Στάδιο, αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

(η)           ΠΑΦΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Γ.Σ.Ζ, ύστερα από απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ ή σε άλλο Στάδιο, αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

4.3          Για οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό ομάδων που δεν προβλέπεται πιο πάνω το στάδιο του τελικού θα αποφασίζει το Δ/Σ εκτός αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Δ/Σ της ΚΟΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Τα δικά μας θέματα δεν είναι πιο σημαντικά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αγωνιούν τόνισε σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE