ΥΠΠΑΝ:Στα νηπιαγωγεία μπορεί να φοιτήσει ο αριθμός παιδιών ανά αίθουσα που προβλέπεται από την πάγια νομοθεσία

ΥΠΠΑΝ:Στα νηπιαγωγεία μπορεί να φοιτήσει ο αριθμός παιδιών ανά αίθουσα που προβλέπεται από την πάγια νομοθεσία

Τα δημόσια νηπιαγωγεία θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους κατά την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις βελτιωμένες υγειονομικές συνθήκες και με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Υγείας, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι στο εξής στα νηπιαγωγεία μπορεί να φοιτήσει ο αριθμός παιδιών ανά αίθουσα που προβλέπεται από την πάγια νομοθεσία.
 
Σημειώνει ότι για όλα τα υπόλοιπα θέματα να τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
 
Αναφέρει, τέλος, ότι τα δημόσια νηπιαγωγεία θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους κατά την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.