Παίρνουν κι άλλο ΕΝΝΙΑΡΙ! Το ΣΕΝΑΡΙΟ που διαψεύδεται για Εμίλιο…

Παίρνουν κι άλλο ΕΝΝΙΑΡΙ! Το ΣΕΝΑΡΙΟ που διαψεύδεται για Εμίλιο…

Φαίνεται ότι υπάρχει απόφαση να πάρουν άλλον ένα κεντρικό επιθετικό, ότι κι αν συμβεί με τον Τσιάρλι Μπέντσιοπ.

Τόσο από το περιβάλλον του Ολλανδού φορ, όσο και από τον επίσημο Απόλλωνα, βγαίνει και σήμερα η ίδια κουβέντα. «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο».

Το ίδιο ισχύει και για τον Εμίλιο Ενσούε, για τον οποίο οι διοικούντες δεν λένε δημόσια ότι προσπάθεια τους είναι να βρεθεί η φόρμουλα πρόωρης διακοπής του συμβολαίου του.

Προσέχουν πάντως τι λένε στον… αέρα για τον Ισπανό αμυντικό, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συναινετικό διαζύγιο και χρειαστεί να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Με δεδομένο ότι ο Ενσούε έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια με την ομάδα.

Διαψεύδεται ξανά και ξανά, ότι παίζει σενάριο να πάει ο Ενσούε ξανά στον Αρχάγγελο και να επιστρέψει στον Αρχάγγελο ο Ισπανός.

Βασικά κυκλοφόρησε – πιο έντονα προχθές – ότι υπάρχει περίπτωση να πάει ο 30χρονος αμυντικός στη Λευκωσία κι να έλθει στη Λεμεσό ο Ντε Βινσέντι ή ο Γιάκολις.

The post Παίρνουν κι άλλο ΕΝΝΙΑΡΙ! Το ΣΕΝΑΡΙΟ που διαψεύδεται για Εμίλιο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE