ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Το Mitsubishi Space Star είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, στη μικρή κατηγορία, που αλλάζει τα δεδομένα μετακίνησης τόσο στην πόλη όσο και εκτός.
Το νέο Space Star, άνετο, λειτουργικό και αυτόματο, αναδεικνύει την ξεχωριστή του προσωπικότητα χάρη στη σχεδιαστική ταυτότητα «Dynamic Shield» της Mitsubishi Motors. Στο δρόμο δείχνει επιβλητικό, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την απίστευτη ευελιξία και πρακτικότητα χάρη στις «compact» διαστάσεις του. Είναι ενισχυμένο με νέους προφυλακτήρες, ζάντες αλουμινίου 15’’ και διατίθεται σε πολλά χρώματα. Το εσωτερικό του εντυπωσιάζει αφού έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 5 άτομα!
Το νέο Space Star, με την ειδική λειτουργία eco, ξεχωρίζει και για την οικονομική του απόδοση και την περιβαλλοντική του συμπεριφορά.
Η τιμή του; Με 12.900 ευρώ μόνο αποκτάτε ένα αυτοκίνητο με μοναδικό χαρακτήρα, ένα Mitsubishi!
Κλείστε τώρα ένα test-drive στους εκθεσιακούς χώρους, του Ομίλου Πηλακούτα, αποκλειστικού αντιπροσώπου των MITSUBISHI στην Κύπρο, και δοκιμάστε την εμπειρία SPACE STAR.
Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:
https://mitsubishi-motors.com.cy/car/space-star/
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις