ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αναμένονται έξι αφίξεις και έξι αναχωρήσεις

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αναμένονται έξι αφίξεις και έξι αναχωρήσεις

Εξι αφίξεις και έξι αναχωρήσεις είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή (12/06) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το οποίο επαναλειτούργησε στις 9 Μαΐου, μετά την απαγόρευση πτήσεων από και προς την Κύπρο στις 21 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι έξι αφίξεις και αναχωρήσεις είναι από Αθήνα, Βάρνα (Βουλγαρία), Luton και Iάσιο (Ρουμανία).

Σημειώνεται ότι οι δύο πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Luton του Λονδίνου είναι επαναπατρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής που έχουν ληφθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας για αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού είναι πολύ αυστηρά, αφού δεν επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος στον αερολιμένα εκτός από τους επιβάτες και το προσωπικό.

*Φωτογραφία αρχείου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE