ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι

Υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης (11/06), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμό προσώπων, σε περιοχή στον Άγιο Δομέτιο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ενώ 21χρονος και 19χρονος βρίσκονταν στην οικία τους, μετά από λογομαχία, επιτέθηκαν ο ένας εναντίον του άλλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Ασθενοφόρο μετέφερε τα δύο πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος έφερε κάταγμα, θλαστικό τραύμα και αιμάτωμα στον αριστερό κρόταφο, καθώς και υπαραχνοειδή αιμορραγία στο κεφάλι, ενώ ο 21χρονος έφερε τραύμα στο χέρι και εκδορά στην πλάτη.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κατά το περιστατικό, ο 21χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον του 19χρονου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE