"Φίλος της Ομόνοιας τραυματίστηκε από φωτοβολίδα"

"Φίλος της Ομόνοιας τραυματίστηκε από φωτοβολίδα"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας Χριστόδουλος Χριστοδούλου κατήγγειλε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ότι φίλαθλος της ομάδας του τραυματίστηκε από φωτοβολίδα που ήρθε από τη Νότιο κερκίδα.

Αναλυτικά: 

«Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Γύρω στο 62’ όταν βλέπεις να εκτοξεύεται από πιστόλι από την κερκίδα που ήταν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ προς την κερκίδα που ήταν οι φίλοι της Ομόνοιας, έχουμε ειδοποιηθεί ότι έχει χτυπήσει ένας φίλαθλος της Ομόνοιας. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Είμαι σίγουρος ότι και το επίσημο ΑΠΟΕΛ θα καταγγείλει αυτό το περιστατικό το οποίο ήταν πάρα πολύ σοβαρό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE