FIFA: «Πράσινο φως» για μεταγραφές παράλληλα στη σεζόν

FIFA: «Πράσινο φως» για μεταγραφές παράλληλα στη σεζόν

Πρόσω ολοταχώς για μεταγραφικό παζάρι μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου κινούνται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά και την έγκριση της FIFA στο δικαίωμα της κάθε Λίγκας να θέσει το δικό της «παράθυρο».

Το μείζον ζήτημα των μεταγραφών, που εκκρεμούσε λόγω της πανδημίας και της αβεβαιότητας που προκάλεσε στην ποδοσφαιρική σεζόν, τακτοποίησε και επίσημα η FIFA.

Η πλευρά της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας με επίσημη ανακοίνωση έδωσε το ελεύθερο για να ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος παράλληλα με την σεζόν που εξελίσσεται ακόμη στα περισσότερα πρωταθλήματα, βγάζοντας έτσι από το αδιέξοδο τις ομάδες που έχουν ήδη κλείσει ποδοσφαιριστές και ξεκαθαρίζοντας το κατά ποσο εκείνοι θα έπρεπε να περιμένουν μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, η FIFA αναφέρει πως επιτρέπεται κανονικά η εγγραφή παικτών στις ομάδες εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου και ταυτόχρονα δίνεται το δικαίωμα σε έναν παίκτη να παίξει και σε τρίτο σύλλογο μέσα στη σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο κάθε κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι μπορεί να γίνει ομαλά, χωρίς να παραβιάζεται κάποιος όρος.

Σε ότι έχει να κάνει με το πότε θα αρχίσει και πότε θα τελειώσει το «παράθυρο», το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό όργανο έχει ανάψει ήδη πράσινο φως για να διαμορφώσει κάθε Ομοσπονδία κατ’ επιλογή της τα περιθώρια του «παζαριού», απόφαση που κρίνεται καθοριστική μετά την έγκρισή της για μεταγραφές παράλληλα με την αγωνιστική δράση.

gazzetta.gr

The post FIFA: «Πράσινο φως» για μεταγραφές παράλληλα στη σεζόν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE