Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»
Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από δύο ιδιοκτήτες κτηνοτροφικών υποστατικών ότι διαρρήχθηκαν τα υποστατικά τους στην περιοχή της Αναρίτας. Ο δράστης απέσπασε στην μία περίπτωση το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, ενώ από το δεύτερο κτηνοτροφικό υποστατικό το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Μετά από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη χτες και τέθηκε υπό κράτηση. Επίσης συνελήφθη ένα πρόσωπο ηλικίας 20 ετών για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο 20χρονος ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγείτο από τον 26χρονο κατά τον εντοπισμό του.
Τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις