Μπαρουτοκαπνισμένη η Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό – Έριξε ΕΞΑΡΑ

Μπαρουτοκαπνισμένη η Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό – Έριξε ΕΞΑΡΑ

Μπαρουτοκαπνισμένη η Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό πριν την επανέναρξη της Premier League, σκόρπησε με 6-0 την Μπλάκμπερν.

Δύο νίκες απομένουν στην Premier League για να κατακτήσει η Λίβερπουλ και μαθηματικά τον τίτλο και να πανηγυρίσει κάτι που της λείπει τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Η ομάδα του Κλοπ, σχεδόν μία βδομάδα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος ξεμούδιασε και… ξέσπασε επικρατώντας 6-0 σε φιλικό ματς με την Μπλάκμπερν.

Οι Μανέ, Μιναμίνο, Κεϊτά, Μάτιπ, Χούβερ και Κλάρξον οι σκόρερ για την ομάδα του Κλοπ.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Μπαρουτοκαπνισμένη η Λίβερπουλ στο πρώτο φιλικό – Έριξε ΕΞΑΡΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE