«Έπεσε» η Ανατολική! Έμειναν χωρίς φανέλα οι παίκτες της ΑΕΛ

«Έπεσε» η Ανατολική! Έμειναν χωρίς φανέλα οι παίκτες της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ πανηγυρίζει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου θα συναντήσει τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Λεμεσού μετά το σημερινό 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στην Λάρνακα. Με το σφύριγμα της λήξης, έγινε χαμός στο Τσίρειο στάδιο.

Οι οπαδοί τραγουδούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα και η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά φανταστική. Οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα, εκεί όπου έχασαν και τις φανέλες τους, ή καλύτερα τις πήραν ενθύμιο κάποιοι οπαδοί.

Τρελά πανηγύρια στην οικογένεια της ΑΕΛ, που σε μια δύσκολη σεζόν, με αλλαγές και πολλά προβλήματα, είναι παρών στον μεγάλο τελικό της 20ης Μαϊου.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE