Στο «ΜΕΤΩΠΟ» κατά Παπασταύρου κι ο Τορναρίτης! Ποια η ΑΦΟΡΜΗ…

Στο «ΜΕΤΩΠΟ» κατά Παπασταύρου κι ο Τορναρίτης! Ποια η ΑΦΟΡΜΗ…

Μετά τον Νίκο Κίρζη, ενοχλημένος με τη στάση του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου, είναι κι ο ηγέτης του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης.

Ακούστε να δείτε, τι έμαθε ο Αιχμηρός. Ο ισχυρός άντρας του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπρασίνων, επέλεξε μάλιστα να «καταγγείλει» στον γκρουπ των άλλων προέδρων των ομάδων πρώτης κατηγορίας, τον μίστερ Σταύρο.

Άφησε να εννοηθεί ότι δεν ακολούθησε την… οδό του Αντρέα Σοφοκλέους, για να του τηλεφωνήσει για τον Πορτογάλο αριστερό μπακ Κίκο.

Για να του δώσει κάποιο ποσό, ούτως ώστε να μην κυνηγήσει τον παίχτη στα δικαστήρια, αφού ως γνωστό έχει κάνει προσφυγή.

Από το πρωί πάντως βγαίνει, ότι ο Κίκο, είναι πολύ κοντά στην ένταξη του στην Ομόνοια.

Στο μήνυμα του στο γκρουπ όλων των προέδρων, ο Κρίστοφερ κατηγορεί και τους μάνατζερ, οι οποίοι «έπεισαν» τον Κίκο να αναζητήσει την ελευθερία του από τον Ολυμπιακό.

The post Στο «ΜΕΤΩΠΟ» κατά Παπασταύρου κι ο Τορναρίτης! Ποια η ΑΦΟΡΜΗ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE