Ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα επιχορήγησης 10.000 εξετάσεων για κορωνοϊό

Ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα επιχορήγησης 10.000 εξετάσεων για κορωνοϊό

Ανακοίνωση της NIPD Genetics ενημερώνει ότι ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα επιχορήγησης 10.000 εξετάσεων για κορωνοϊό.

Η NIPD Genetics ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας για επιχορήγηση 10.000 εξετάσεων για την ανίχνευση του κορωνοϊού SARS-COV-2 σε εργαζόμενους χώρων εστίασης, κομμωτηρίων, κουρείων, ινστιτούτων αισθητικής και κέντρων δερματοστιξίας (τατουάζ).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι και όσοι εμπίπτουν στις κατηγορίες αυτές να προσέλθουν στα σημεία δειγματοληψίας της NIPD Genetics (www.nipd.com) σε όλες τις πόλεις ή για περισσότερες πληροφορίες να καλέσουν το 22267899.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.