Το τηλεφώνημα που ΕΞΕΠΛΗΞΕ τον Χούμποτσαν

Το τηλεφώνημα που ΕΞΕΠΛΗΞΕ τον Χούμποτσαν

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ThemaSports ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Τόμας Χούμποτσαν, ρωτήθηκε αν υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και αν περίμενε την πρόταση ανανέωσης από το “τριφύλλι”.

Η απάντηση του Σλοβάκου αμυντικού που θα παραμείνει “πράσινος” και τη νέα σεζόν, ήταν ξεκάθαρη:

«Όχι δεν είχα άλλες προτάσεις. Μάλιστα εκπλάγηκα (καθώς δεν είχα παίξει πολλά ματς μέχρι τότε), όταν τον Ιανουάριο με πήρε ο αθλητικός διευθυντής (Λάρκου) και άρχισε να μου μιλάει για την προοπτική να παραμείνω στην Ομόνοια. Πρέπει να πω ότι είχα την διάθεση και την θέληση να μείνω στην ομάδα. Ο κορωνοϊός σταμάτησε προσωρινά τις συζητήσεις για ανανέωση, όμως βρήκαμε τελικά την λύση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Χούμποτσαν στο ThemaSports: «Ναι, αξίζαμε τον τίτλο – Ήταν όντως δύσκολο για μένα όμως ήμουν έτοιμος»

The post Το τηλεφώνημα που ΕΞΕΠΛΗΞΕ τον Χούμποτσαν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE