Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Περίπου 100 οπαδοί σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ επιτέθηκαν στο σπίτι του Γιαννακόπουλου που κατέγραψε με live στο Instagram όσα συνέβησαν.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατέγραψε με κάμερα την επίθεση, με τον ίδιο και τους ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλειας να αναφέρουν στο βίντεο ότι οι οπαδοί κρατούσαν μαχαίρια, πετούσαν πέτρες και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους περιμετρικά της οικίας του.
Όλα αυτά έρχονται σε ένα ακόμα επεισόδιο που επιβεβαιώνει ότι ο ιστορικός σύλλογος νοσεί επικίνδυνα.
The post ΕΜΦΥΛΙΟΣ στον Παναθηναϊκό: ΕΠΙΘΕΣΗ οπαδών στο σπίτι του Γιαννακόπουλου! appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




