Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Αλ Σίσι για τη Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Αλ Σίσι για τη Λιβύη

Το θέμα της κρίσης της Λιβύης κυριάρχησε στη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.

 
Ο εκπρόσωπος της αιγυπτιακής προεδρίας, Πρέσβης Μπάσαμ Ράντι, ανέφερε ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τη Λιβύη μετά και την αναγγελία της πρωτοβουλία της Προέδρου Αλ Σίσι για την Λιβύη.
 
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ χαιρέτισε τις αιγυπτιακές προσπάθειες για την επίτευξη πολιτικής διευθέτησης της κρίσης στη Λιβύη και τερματισμού της βίας, συμφωνώντας στην ανάγκη κατάπαυσης του πυρός στη Λιβύη, για την ασφάλεια και στη σταθερότητα στην περιοχή και για να δοθεί η δυνατότητα να εκπληρωθούν οι επιθυμίες του λαού της Λιβύης να ζήσουν σε ειρήνη και σταθερότητα.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE