Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Αλ Σίσι για τη Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Αλ Σίσι για τη Λιβύη

Το θέμα της κρίσης της Λιβύης κυριάρχησε στη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.

 
Ο εκπρόσωπος της αιγυπτιακής προεδρίας, Πρέσβης Μπάσαμ Ράντι, ανέφερε ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τη Λιβύη μετά και την αναγγελία της πρωτοβουλία της Προέδρου Αλ Σίσι για την Λιβύη.
 
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ χαιρέτισε τις αιγυπτιακές προσπάθειες για την επίτευξη πολιτικής διευθέτησης της κρίσης στη Λιβύη και τερματισμού της βίας, συμφωνώντας στην ανάγκη κατάπαυσης του πυρός στη Λιβύη, για την ασφάλεια και στη σταθερότητα στην περιοχή και για να δοθεί η δυνατότητα να εκπληρωθούν οι επιθυμίες του λαού της Λιβύης να ζήσουν σε ειρήνη και σταθερότητα.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE