ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Διευκρινίζει το Υπ. Παδείας για τελετές αποφοίτησης- Ο μέγιστος αριθμός ατόμων

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Διευκρινίζει το Υπ. Παδείας για τελετές αποφοίτησης- Ο μέγιστος αριθμός ατόμων

Σε τελετές αποφοίτησης που διοργανώνονται σε κλειστούς χώρους την περίοδο 24 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου μπορούν να παρευρεθούν μέχρι 50 άτομα και κατά την περίοδο 7 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου μέχρι 75 άτομα, αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σε ανακοίνωσή του.

 
Προσθέτει ότι «σε τελετές που διοργανώνονται σε ανοικτούς χώρους μπορεί να παρευρεθούν κατά την περίοδο 24 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου μέχρι 100 άτομα και κατά την περίοδο 7 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου μέχρι 150 άτομα».
              
Για τη διοργάνωση τελετών θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα υγειονομικής προστασίας που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας και να ακολουθούνται οι οδηγίες για τον μέγιστο αριθμό ατόμων σε κάθε συγκέντρωση.
 
Οι πιο πάνω ρυθμίσεις λαμβάνονται στη βάση των τελευταίων αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου, αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνοντας «τη δυνατότητα να διοργανωθούν τελετές αποφοίτησης τόσο σε σχολεία του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, όσο και σε πανεπιστήμια και άλλες σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE