ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε τον Λευτέρη Γεωργίου- Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός και αναζητείται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε τον Λευτέρη Γεωργίου- Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός και αναζητείται

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 9/6 στην περιοχή του Αγίου Νικολάου (Χαλκούτσα) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 22:30 όταν όχημα τύπου τζιπ σκούρου χρώματος συγκρούστηκε με δίκυκλο, στο οποίο επέβαινε 46χρονος και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για τον Λευτέρη Γεωργίου, εκπρόσωπο του Κινήματος «ΕνΕργώ» ο οποίος -σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία- ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του επί της οδού Ομήρου, προπορευόμενο αυτοκίνητο επιχείρησε αριστερή στροφή για είσοδο σε πάροδο, χωρίς να προειδοποιήσει, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του 46χρονου και να τον παρασύρει.

Όπως κατάθεσε ο Λευτέρης Γεωργίου, ο οδηγός του οχήματος, αφού προχώρησε αρκετά μέτρα σταμάτησε, τον είδε τραυματισμένο στο έδαφος και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τη σκηνή.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και την Τετάρτη 10/6 υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι, όπου του τοποθετήθηκαν λάμες και βίδες, λόγω καταγμάτων σε αστράγαλο και κνήμη.

Η  Αστυνομία όπως πληροφορούμαστε, πραγματοποίησε έρευνες και εξετάσεις για εντοπισμό του οδηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο, χωρίς αποτέλεσμα ενώ στον 46χρονο που έφερε κράνος και είχε φώτα πορείας στο δίκυκλο, έγινε έλεγχος αλκοολης με μηδενική ένδειξη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ασυνόδευτοι ανήλικοι μετανάστες: Ψάχνει μόνιμη στέγη ανηλίκων το Υφ. Πρόνοιας - «Έκτακτη ανάγκη» οι στέγες ηλικιωμένων

• Βίντεο που κόβει την ανάσα - Παράτολμος influencer μπήκε σε φωλιά αρκούδας - Η στιγμή που το ζώο τον μυρίζει

• Πως απαντά η Αστυνομία για το βίντεο ξυλοδαρμού ΑμεΑ οπαδού από αστυνομικούς - Υπάρχει παράπονο και θα διερευνηθεί από την ΑΑΔΙΠΑ

• Θρήνος για τον αδικοχαμένο Άλκη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

• Επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά - Δείτε φωτογραφίες

• Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής – Δείτε βίντεο



ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

Η ηγεσία της ΚΟΠ και ο Πρόεδρος της να αναλάβουν τις ευθύνες τους είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top