ΥΠΕΞ: Σε τηλεδιάσκεψη για επανεκκίνηση του τουρισμού

 ΥΠΕΞ: Σε τηλεδιάσκεψη για επανεκκίνηση του τουρισμού

Σε άτυπη τηλεδιάσκεψη Υπουργών ομάδας Κρατών – Μελών ΕΕ, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών, Heiko Maas, για εξέταση τρόπων επανεκκίνησης του τουρισμού, θα συμμετάσχει την Πέμπτη (11/6) , ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, η αυριανή τηλεδιάσκεψη είναι η δεύτερη στη σειρά που πραγματοποιείται με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τον συντονισμό της εν λόγω ομάδας Κ-Μ σε θέματα προώθησης και διευκόλυνσης των πολιτικών που στοχεύουν στην επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας στην ΕΕ και τη σταδιακή άρση των περιορισμών, στη βάση και των κατευθυντηρίων γραμμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην τηλεδιάσκεψη έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν επίσης οι Υπουργοί Εξωτερικών της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Αυστρίας, της Ελλάδας, της Κροατίας, της Πορτογαλίας, της Μάλτας, της Σλοβενίας, της Βουλγαρίας και της Ολλανδίας, χώρες που μαζί με την Κύπρο αποτελούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE