ΣΧΟΛΕΙΑ: Διενεργήθηκαν περίπου 18.200 έλεγχοι παγκύπρια

ΣΧΟΛΕΙΑ: Διενεργήθηκαν περίπου 18.200 έλεγχοι παγκύπρια

Περίπου 18.200 έλεγχοι παγκύπρια έχουν διενεργηθεί μέχρι σήμερα (10/6) σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Τεχνικές Σχολές και Ιδιωτικά Σχολεία στο πλαίσιο της απόφασης του Υπουργικού Συμβούλιου για διεξαγωγή διαγνωστικών ελέγχων σχετικά με τη νόσο SARS-CοV-2.

 

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας αναφέρει ότι τους έλεγχους διενήργησαν κινητές μονάδες οι οποίες συνεχίζουν τoυς ελέγχους δειγματοληπτικά σε εκπαιδευτικό και άλλο προσωπικό και μαθητές/μαθήτριες στα σχολεία.

Προσθέτει ότι "το πρόγραμμα των δειγματοληπτικών ελέγχων συνεχίζεται απρόσκοπτα με στόχο να πραγματοποιηθούν οι 20.000 δειγματοληπτικοί έλεγχοι".

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE