ΛΕΜΕΣΟΣ: Ρίψη πυροβολισμών σε οικία - Σύλληψη 41χρονου για παράνομες ουσίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ρίψη πυροβολισμών σε οικία - Σύλληψη 41χρονου για παράνομες ουσίες

Ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντόπισε η Αστυνομία την Τριτη (9/6) στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια ερευνών για υπόθεση ρίψης πυροβολισμών με κυνηγετικό όπλο σε οικία 41χρονου, ο οποίος συνελήφθη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της κλήθηκαν γύρω στις 13:30 την Τρίτη (9/6) για να ερευνήσουν πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών σε οικία του 41χρονου.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εντοπίστηκαν ζημιές από ρίψη δύο πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο, σε αλουμινένια μπαλκονόπορτα.

Ενώ τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν στην οικία για έρευνες, εντόπισαν 18 νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, συνολικού βάρος 18 γραμμαρίων περίπου, καθώς και τεμάχιο καφέ συμπαγούς ουσίας που πιστεύεται ότι είναι ρητίνη κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου περίπου.

Ο 41χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ οι εξετάσεις όσο αφορά τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία του συνεχίζονται.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.