Περιμένει να τον «ΦΩΝΑΞΟΥΝ» από Λευκωσία!

Περιμένει να τον «ΦΩΝΑΞΟΥΝ» από Λευκωσία!

Πάνε δυο και πλέον εβδομάδες από τότε που η ιστοσελίδα μας, δημοσίευσε πληροφορίες, ότι η Ομόνοια βολισκόπησε τον Φώτη Παπουλή. 

Ο πρώην άσος του Απόλλωνα, μπορεί να μην το λέει σε πολλούς, αλλά “κολακεύτηκε” απο το ενδιαφέρον της λαοφιλούς ομάδας της Λευκωσίας.

Του έγινε συγκεκριμένη πρόταση για μονοετή συνεργασία και φέρεται ότι θα τους πει σύντομα και το μεγάλο “ναι”.

Στην Ομόνοια δεν πρόκειται να προβούν σε ξεκάθαρη επιβεβαίωση ότι θα κάμουν δικό τους τον Παπουλή, πριν αποσπάσουν την υπογραφή του.

Έχουμε εξηγήσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, τα “πλεονεκτήματα” ενδεχόμενης ένταξης του 35χρονου άσου στο τριφύλλι.

Mιλάμε για έναν από τους πιο… περπατημένους παίχτες στο κυπριακό πρωτάθλημα, με μπόλικες ευρωπαικές εμπειρίες, που δεν θα λογίζεται ως κοινοτικός, αλλά ως Κύπριος.

The post Περιμένει να τον «ΦΩΝΑΞΟΥΝ» από Λευκωσία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE