Η Λεβερκούζεν «ξύπνησε» τη Ζάαρμπριγκεεν από το «όνειρο» και προκρίθηκε στον τελικό!

Η Λεβερκούζεν «ξύπνησε» τη Ζάαρμπριγκεεν από το «όνειρο» και προκρίθηκε στον τελικό!

 

Η Ζάαρμπριγκεν έγινε το 1950 η πρώτη γερμανική ομάδα που νικά την Ρεάλ Μαδρίτης και είχε την ελπίδα ότι μπορεί να γίνει και η πρώτη από την 4η κατηγορία που φτάνει στον τελικό του Κυπέλλου, όμως δεν τα κατάφερε. Το παραμύθι της έλαβε τέλος στα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε εντός έδρας από μια φορμαρισμένη Λεβερκούζεν που έκανε τη δουλειά με δύο γκολ νωρίς και τσέκαρε το εισιτήριο για τη μάχη κόντρα σε μια εκ των Μπάγερν Μονάχου / Αϊντραχτ Φρανκφούρτης που αποτελούν το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού.

Ο Πέτερ Μποσζ κατέβασε ανταγωνιστική 11άδα και είδε την ομάδα του, που είναι 4η στην Bundesliga, να ανοίγει το σκορ στο 11’ με βολέ στην κίνηση του Ντιαμπί έπειτα από μπαλιά του Ντέμιρμπαϊ (0-1). Στο 19’ ο Αργεντινός επιθετικός, Αλάριο, με κοντινό διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2 και στο 58’ ο Ντέμιρμπαϊ έδωσε τη δεύτερη ασίστ του στο ματς και ο Μπελαράμπι έκανε το 0-3 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Πηγή: Sdna.gr

The post Η Λεβερκούζεν «ξύπνησε» τη Ζάαρμπριγκεεν από το «όνειρο» και προκρίθηκε στον τελικό! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE