Μακαρίτης έκρυβε μέσα σε τάπερ και συρτάρια…πάνω από 1.500.000 ευρώ!

Μακαρίτης έκρυβε μέσα σε τάπερ και συρτάρια…πάνω από 1.500.000 ευρώ!

Ποιος από τους οικείους του να το πίστευε… ότι ο μακαρίτης θα έκρυβε στα πιο απίθανα μέρη του σπιτιού του μια αμύθητη περιουσία σε μετρητά και χρυσές λίρες;

Ένας συνταξιούχος υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΣΕ άφησε την τελευταία του πνοή, σε καφενείο της Θεσσαλονίκης. Οι θαμώνες εντόπισαν στην τσέπη του περίπου 2.000 ευρώ, αλλά που να ήξεραν πόσα ακόμα είχε στο σπίτι του!

Ο άνδρας που ζούσε μόνος του και δεν είχε κοντινούς συγγενείς, πέθανε από παθολογικά αίτια. Οι φίλοι τουγνώριζαν ότι είχε κάποιο κομπόδεμα, αλλά αυτό που ανακάλυψαν όταν πήγαν στο σπίτι του, ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Χρήματα ήταν κρυμμένα σε τάπερ, πατάρια και συρτάρια! Και δεν μιλάμε για ένα μικρό ποσό αλλά… για 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά και περίπου 350.000 ευρώ σε χρυσές λίρες!

Οι πληροφορίες του Cretalive, μάλιστα αναφέρουν ότι είχε υποσχεθεί στον λογιστή του, ότι θα ήταν ο κληρονόμος του.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το ΑΛΜΑ δεν περιορίζεται πλέον σε μια διαφωνία τακτικής. Στο επίκεντρο, βρίσκεται η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όμως το αποτύπωμα της σύγκρουσης φαίνεται να επεκτείνεται ευρύτερα, αγγίζοντας τις μελλοντικές πολιτικές ισορροπίες και κυρίως, τις προσωπικές προοπτικές του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE