Ανόρθωση: Συνέλευση Σωματείου στις 29 Μαϊου

Ανόρθωση: Συνέλευση Σωματείου στις 29 Μαϊου

Το σωματείο της Ανόρθωσης ανακοίνωσε την τακτική του συνέλευση.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, κατά την τελευταία του Συνεδρία, αποφάσισε τη διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου στις 29 Μαΐου 2015. Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Συνέλευσης, έχουν τα μέλη του Συλλόγου που έχουν εξοφλημένες τις συνδρομές τους μέχρι και το 2015.

Από την 1η Ιουνίου 2015, τα μέλη του Συλλόγου που δεν θα έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους μέχρι τουλάχιστον το 2014 (δηλαδή μέχρι και την περσινή χρονιά) θα απολέσουν κάθε δικαίωμα μέλους.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 24821911 είτε γραπτώς στο [email protected]».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Οι νέες προτάσεις και ιδέες που υπέβαλε η ελληνοκυπριακή πλευρά για τα ΜΟΕ, τη μεθοδολογία και την ουσία μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE