Απώλειες $84 δισεκατομμυρίων το 2020 στις αερομεταφορές λόγω κορωνοϊού, εκτιμά η ΙΑΤΑ

Απώλειες $84 δισεκατομμυρίων το 2020 στις αερομεταφορές λόγω κορωνοϊού, εκτιμά η ΙΑΤΑ

Η κρίση του κορωνοϊού θα οδηγήσει την αεροπορική βιομηχανία σε ετήσιες απώλειες ρεκόρ 84 δισεκατομμυρίων δολαρίων καθώς το 2020 καθίσταται "η χειρότερη χρονιά στην ιστορία της αεροπορίας", προέβλεψε σήμερα η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA).

Επίσης "μετά τις καθαρές απώλειες 84 δισεκ. δολαρίων φέτος, προβλέπουμε επιπλέον απώλειες 15 δισεκ. δολαρίων το 2021", εξήγησε η IATA, καθώς οι 290 αεροπορικές εταιρίες που είναι μέλη της πλήττονται σκληρά από το κλείσιμο των συνόρων που αποφασίσθηκε παντού στον κόσμο για να σταματήσει η μετάδοση του κορωνοϊού.
 
Η κυκλοφορία των επιβατών των αερογραμμών αναμένεται να αυξηθεί κατά 55% το 2021 σε σύγκριση με φέτος, ενώ θα παραμείνει κατά 29% κάτω από τα επίπεδα του 2019, ανέφερε η IATA σε επικαιροποιημένη πρόβλεψή της.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE