Συνδέουν ΑΠΟΕΛ με Γερμανό κίπερ – «Ενδιαφέρον από Γαλλία και Κύπρο»

Συνδέουν ΑΠΟΕΛ με Γερμανό κίπερ – «Ενδιαφέρον από Γαλλία και Κύπρο»

Δημοσίευμα από τη Γερμανία εμπλέκει τον ΑΠΟΕΛ στην απόκτηση του Φίλιξ Ντόρνμπους.

Πρόκειται για τερματοφύλακα 25 ετών, ο οποίος παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τη Νυρεμβέργη, ενώ από το 2013 μέχρι το 2019 άνηκε στην Μπόχουμ, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε και στα Κ19, για 2 χρόνια (2011-13).

Ο Γερμανός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ χωρίς ωστόσο να «παίζουν» μόνοι τους οι γαλαζοκίτρινοι. Επικαλούμενοι πληροφορίες, στο παιχνίδι είναι και η Μονπελιέρ από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας λέγοντας πως ο Ντόρνμπους «πρέπει να αισθάνεται ασφαλής για το μέλλον του».

Ο ύψους 1.93 κίπερ, αγωνίστηκε σε εφτά παιχνίδια με τη φανέλα της Νυρεμβέργης τη φετινή περίοδο δεχόμενος 9 γκολ, σε συνολικά 574 λεπτά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το δημοσίευμα

The post Συνδέουν ΑΠΟΕΛ με Γερμανό κίπερ – «Ενδιαφέρον από Γαλλία και Κύπρο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE